Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

 

Kedves Látogató!

Köszöntelek az LPwear.hu oldalán!

Történetünk már egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor is férfiruhák forgalmazásával kezdtünk foglalkozni. Kiváló minőségű ruháink, elérhető árakon találhatóak meg az oldalunkon, célunk, hogy látogatóink mindig a legnagyobb megelégedettséggel gondoljanak a webáruházunkra!

Az LPwear legfőbb törekvése, hogy egy korszerű, napjaink fejlődésével lépést tartó, elérhető webshoppá váljon. Meglévő készletünk választékát és színvonalát is folyamatosan bővítjük figyelembe véve mind az egyedi igényeket, mind a legújabb trendeket.

Cégünk teljes körű szolgáltatást kíván nyújtani Önnek, ezért is fejlesztjük folyamatosan önmagunkat, és figyeljük a legújabb a legfrissebb divatot, hogy ki tudjuk elégíteni a folyamatosan felszínre kerülő igényeket.

A 2017-es években folyamatosan vezetjük be kínálatunkba a női ruházat termékkörét, melynek értékesítését hasonló módon igyekszünk felépíteni, mint a már ismert LPwearshop férfi ruházat rendszerét. Újdonság továbbá, hogy kínálatunkban az elérhető alapdaraboktól kezdődően világmárkák forgalmazását is bevezettük.

 

Kérdése van?

LPwear shop webáruház

email: info@lpwear.hu

telefonszám: +3630 461 7126